//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


Curi waktu PBS :p


بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum
Buat masa sekarang ni aten sedikit sibuk laa  dengan PBS Pengajian Am , Bahasa Melayu .. untuk 3 bulan terawal ni , memang aten tersangat lah sibuk . Next month dah janji dengan Sharon, Zue, Amy, Safika nak keluar sama-sama  tapi aten pun tak tahu bila masa lapangnya.. tapi tak apa In Syaa Allah aten akan cuba cari ruang time sabtu atau ahad kita keluar sama-sama yee  . Okaylah , aten nak sambung buat kerja .. Byee . Wassalam