//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


Sandiwara Cinta (cover)


بسم الله الرحمن الرحيم
 Assalamualaikum 

Aten nak share satu video  'artis' dalam video ni adalah kawan baik aten sendiri .. Sharon a.k.a Ryan . dia buat cover lagu  Sandiwara cinta .. woot woot  by the way , bagi aten suara Sharon boleh tahan merdu dia jugak laa #tak boleh puji lebih-lebih nanti monyet tu kembang satu badan  then dia nyanyi dengan penuh perasaan dia .. So mungkin siapa yang menghayati lagu ni memang cair habis laa  . Korang boleh pergi account Youtube Sharon untuk satu lagi video lagu cover 


video

enjoy it !