//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


6A3 dekat di hati ♥

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum :) sihat ? Kat sini aten nak cerita sikit pasal kelas aten 6 Atas Stpm 3 #senior tau :p.
Baru-baru ni kelas kami jadi perbualan 'hot' ini semua gara-gara sorang manusia ni yang mungkin tidak berpuas hati dengan salah seorang pelajar dalam kelas kami .

Tapi rasanya tak perlu kot untuk tabur fitnah bagai dekat kelas kami bagai . Rasanya dari kecik lagi kita dah di didik oleh mak dengan ayah untuk tidak berbohong bukan sampai takat tu je dari awak form one lagi sudah di masukkan ke sekolah agama yang agak bertaraf 'tinggi' jugaklah takkan ustazah mahupun ustaz tidak menjelaskan apa itu menabur fitnah kepada orang lain , apa hukumnya , nanti akibatnya apa. rasa semua guru dah bagi awak ilmu yang sangat mencukupi cuma awak je yang salah guna untuk kepentingan diri sendiri.

Cukup-cukuplah 'mengipas' ustazah tu. Kelas kami dah memang hot tak perlu untuk menambah ke'hot'annya lagi! Kalau awak cemburu dengan keakraban ukhwah antara kami di kelas 6A3 apa kata awak join kami sekali. Amat dialu-alukan. kalau malu, awak rapatlah dengan budak kelas awak, jangan hidup berpuak-puak lah ! Bak kata kawan aten lah :
Dah tak de modal nak dijaja sampai benda yang biasa pun jadi isu fitnah. Cemburu hubungan kami ibarat adik beradik? Sedangkan hidup kalian berpuak-puak? Tips kami hidup bahagia :
1- tak mendengki antara manusia yang lain2- ikhlas dalam hubungan3- gembira tengok sahabat yang lain gembira
Mudahkan? So, practice la dengan puak-puak awak tu 
 oh ya ! sebelum aten terlupa, tahniah kepada sahabat-sahabat aten yang mendapat anugerah cemerlang dalam keputusan STPM sem 1. Tahniah . InsyaAllah jika Allah mengizinkan, aten pun akan follow jejak langkah korang! :)

p/s : Aten harap budak yang telah menabur fitnah kepada kelas kami insaf dan bertaubat lah . Cukuplah. Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Nanti awak yang malu sendiri. Lagi satu aten nak pesan, sarang tebuan jangan dijolok nanti padah pada diri :)