//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


The Awesome Class #6A3

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum :)


6 Atas STPM 3 ♥

Mengambil jurusan Pengajian Perniagaan, Bahasa Melayu, Usuluddin, Pengajian Am dan MUET.

Pertama kali masuk kelas ni, aten sedikit kekok, sebab tak ada seorang pun yang aten kenal. Almaklumlah pelajar baru masuk sekolah baru kann ^^ Even ada diantara mereka ni, duapupu aten, tapi aten tak kenal. Sebab sebelum ni tak pernah berjumpa pun even time raya .

Lama-lama aten belajar dekat kelas ni, aten semakin rapat dengan mereka sehinggakan ramai yang cemburu tengok keakraban kami sekelas yang dah macam family sendiri^^♥ Nak buat apa cemburu dengan keakraban kami, sedangkan kalian pun boleh rapat dengan rakan kelas korang yang lain.

♥ Qylla ♥ Umi ♥ Opie ♥ Shima ♥ Nani ♥ Najah ♥ Mieza ♥ Fiqa ♥ Arshad ♥ Muazuddin ♥ Ebal ♥ Nuar ♥ Wan ♥ Riza ♥ Mu'az ♥ Shamir ♥ Zul ♥ Lukh ♥ Syed ♥
♥Thanks korang sebab dah tambah corak warna yang sangat ceria dan terang di kain kehidupan saya♥


With our homeclass teacher. En Fauzi or known as 'Baba' . Baba kami yang pakai baju cekelat tuu pakai cemin mata . Ala yang paling comel dalam gambar tuu :) We Love You Baba ♥


P/S : semoga kita satu kelas dapat masuk universiti dan kejar cita-cita masing-masing. InsyaAllah . Allahumaamin ~ :')