//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


Apa Habak ?!

Assalamualaikum :)

Dah lama aten tak update blog. Menipulah kalau aten cakap blog ni berhabuk.  padahal laptop yang dah lama tak cuci tu pasai banyak habuk blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com Sekarang ni aten baru je habes STPM. tapi ta lah baru sangat dekat 2 or 3 bulan jugaklaa. Kenangan sewaktu STPM tersangat-sangat lah tidak boleh dilupakan  i'm falling in love with the teachers especially my baba fauzi blogger-emoticon.blogspot.com get new and more friends  get new experience and change my attitude and my life to be more and more good  futhermore i got my last crush  why last? sebab sampai sekarang aten masih belum jumpa crush baru blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com Rindu akan mereka semua :face21:

And untuk sementara ni aten kerja kejap. Kebusanan duduk rumah sebab dulu sebok dengan aktiviti sekolah. Almaklumlah duduk dalam sekolah kann :cutesmile: Aten kerja sebagai cikgu taska blogger-emoticon.blogspot.com Ramai budak :96: :93: blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com blogger-emoticon.blogspot.com yang perlu aten jaga dekat puluhan jugak laa. Tapi bukan sorang laa. Dibantu oleh dua guru lain. Kat mana kerja? Haaa jeng jeng jeng. DIRAHSIAKAN :troll: blogger-emoticon.blogspot.com *akucepukjugakbudaknikarang* hikhikhikhik sorry laa geng.

Oke lah aten pun maleh nak taip panjang-panjang. Sebab aten pun tahu korang pun tak suka sangat baca entry panjang-panjang kann . Sooo Oke boiiiiiiii :125: