//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


Hidup berpasang - pasangan

Assalamualaikum 


Hi ppl!  sihat? Refer back to the title. Hidup berpasang-pasangan.

Seperti yang kita ketahui dan pelajari sebagai umat Islam, Allah menciptakan setiap makhluk berpasangan. So yang masih single mingle kat luar sana tu, rilex, chill Photobucket. Allah tak pilih kasih. Semua umatnya mendapat nikmat dan hukuman yang lebih kurang serupa 
Bezanya, kau dapat jodoh kau lambat sikit je, tapi kawan kau jumpa jodoh dia cepat. Mybe, jodoh kau tengah cari duit untuk bina mahligai bersama kau. Mana tau~ cerr khusnuzon *bersangka baik sikit.

Misalnya jodoh kau dengan Pakcik Joong Ki 


Memang lama lagilah untuk kau berkahwin dengan Pakcik JoongKi yang tengah super busy sekarang ni 
Aku tau yang single mingle ni even dia tak kisah kawan dia ada pasangan ke idok, mestilah ada sekelumit perasaan cemburu sebab ada orang care pasal kita selain dari family kita, Aku pasti dan sure 100%. Cause what? Aku pun pernah alami benda macam ni 

Tapi kau jangan risau, bakal yang meng-imamkan atau menjadi makmum kau pasti akan muncul 
One fine day, InsyaAllah. banyak-ii lah berdoa agar kau dipertemukan segera dengan mereka