//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


Kdrama update

Assalamualaikum 

 
Hi ppl!  sihat? Jong Ki again? Hahaha well, im not fanatic a korean artist but disebabkan tema blog kali ni Jong Ki so I will continue put Jong Ki in my every each post TILL Ai tukar tema blog kay, So just enjoy reading with Jong Ki 's charm 

So, ai nak share beberapa cerita or drama korea yang ai tgh follow sekarang ni:

1. W - two worlds

 
Siapa yang dah tengok, tau lah jalan cerita dia macam mana. Tapi yang baru nak follow up dari ep 3, ai saran kan korang watch from the 1st ep. baru lah korang faham apa yang berlaku . sebab kali ni jalan cerita dia lain sikit, kejap dekat dunia realiti  kejap dekat dunia komik. 

2. Doctors

 
Park Shin Hye bawa watak lain sikit daripada drama-drama yang dia pernah bawa sebelum ni . Park Shin Hye selalu bawa watak wanita yang lemah lembut *sikitla tapi kali ni dia jadi ganas sikit plus dengan personaliti yang sedikit dingin


3.Beautiology 101

 
Mungkin ada yang tau tentang drama ni, mungkin ada yang ta tau . sebab drama ni baru release beberapa episode. Agak menarik sebab dia menceritakan tentang sekolah kecantikan . So adalah beberapa scene pasal diorang tengah make up

Ada banyak lagi cerita yang ai follow up, tapi malas pulak nak tulis entry panjng-ii . Photobucket
So, k bye image