//super awesome !
OWNER

Navigation : touch hover image



Stories Owner Linkies Stuff

hello ppl ! Welcome to Super Blog :D Enjoy your read :)


Bigfoots!




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Aten
Others:   


Salam Lebaran :D

Assalamualaikum :)


Hi ppl ! Saya disini mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri , maaf zahir dan batin ! 

Kepada sahabat handai serta sanak saudara yang jauh di perantauan moga kalian dapat bergembira dihari yang mulia ini. #acahkatoverseasje  image

Raya tahun sedikit tidak mengujakan bagi Ai, mungkin sebab dah berlaku beberapa kejadian yang sedikit menyedihkan. tu yang tak excited macam tahun-ii sebelum ni 

Sempena raya ni, ada laa beberapa gambar buat kenang-kenangan di ambil  

Salam kosong-ii ye korang ! Ikhlas dai Ai sekeluarga 



Muka Ai memang excited. Almaklumlah, even dah beso pun still dapat duit raya. 


#Loveyougeng
#SalamLebaran
#MinalAidilWalFaizin
#SalamKosongKosong